Læs mere om søvnforløbet

Du får:
  • Undervisning af 3 kompetente undervisere (2 undervisere pr. gang)
  • Konkrete redskaber, du nemt kan bruge i din hverdag
  • Goodiebag til en værdi af kr. 1600,-
  • Materiale, du kan tage med hjem
  • Kaffe, the og frugt


Søvnforløbet er bygget op over 3 moduler, fordelt på 3 forskellige dage. Du kan vælge mellem to tidspunkter på dagen, alt efter hvordan det passer dig. Læs mere om de enkelte moduler herunder.

Modul 1  – Hjernens vej 

Tidspunkt: 3. oktober 2019, vælg mellem kl. 10-14 eller kl. 17-21.
Sted: Loaderiet, Gunnekær 28, 2610 Rødovre.

Undervisere: Psykomotorisk terapeut Helle Rossum og familierådgiver Jeannette Brendholdt 

Indhold: På modulet opnår du viden om, hvordan søvnen har betydning for din hjerne – og hvorfor søvn er så forfærdelig vigtig. Modulet tager afsæt i den nyeste forskning på området, hvor vi bl.a. beskæftiger os med den anerkendte celleforsker Bruce Liptons teori om intelligente celler. Du får også viden om, hvordan du gennem naturlige ændringer kan påvirke din hjerne i positiv retning. Blandt andet kan helsekost have positiv effekt på din hjerne og give dig forbedret søvn. Vi kommer også til at træne vejrtræknings- og afspændingsøvelser, som du nemt kan bruge i din hverdag. 

Modul 2 – Søvn og selvhealing

Tidspunkt: 24. oktober 2019, vælg mellem kl. 10-14 eller kl. 17-21.
Sted: Loaderiet, Gunnekær 28, 2610 Rødovre.

Undervisere: AwareHeart- behandler Stine Brandt og familierådgiver Jeannette Brendholdt 

Indhold: Hvordan kan søvn og spiritualitet hænge sammen? På modulet lærer du, hvordan du kan træne dig selv i at have kontakt til din chakra, dig selv og dit inderste. Du vil få indsigt i, hvordan du kan åbne op for din egen healingsenergi, som kan hjælpe dig til afslapning og bedre søvn. Du lærer at bruge meditation som et redskab til at bevare balancen. 


Maleri af Stine Brandt, AwareHeart.dk
Modul 3 – Fra handling til forvandling 

Tidspunkt: 7. november 2019, vælg mellem kl. 10-14 eller kl. 17-21.
Sted: Loaderiet, Gunnekær 28, 2610 Rødovre.

Undervisere: Familierådgiver Jeannette Brendholdt og psykomotorisk terapeut Helle Rossum

Indhold: På modulet beskæftiger vi os med, hvordan søvn, kost og motion kan hænge sammen. Vi arbejder med, hvordan små tiltag og ændringer i dagligdagen kan gøre en forskel for din søvn. Du får lagt en individuel og konkret plan, som passer til dig, sådan at du selv kan arbejde videre med den efterfølgende. Vi arbejder også med “det næste skridt”. Du vil opleve, at de små ændringer, du foretager, vil berige dig med energi, ro og overskud. 

Tilmelding, pris og fortrydelsesret 

Du tilmelder dig forløbet ved at købe en billet på www.billetto.dk. Vær opmærksom på, at du kan vælge mellem to events på billetto.dk. Du skal vælge om du vil deltage på dagsholdet (kl. 10-14) eller på aftenholdet (kl. 17-21). Når du køber billet bliver du automatisk tilmeldt alle 3 moduler på det hold, du vælger. 

Samlet pris: Kr. 3995,- (Normalpris kr. 6250,-). Du sparer kr. 2250,-

Fortrydelsesret: Skulle du blive forhindret i at deltage kan du afmelde dig forløbet indtil 15 dage før startdatoen, herefter er tilmeldingen bindende. 


Køb en plads (dagsholdet)


Køb en plads (aftenholdet)

Helle Rossum

Helle Rossum er uddannet psykomotorisk terapeut og har også en PD-psyk. Helle har 35 års erfaring inden for sit fag, og med sine behandlinger har hun gennem årene hjulpet mange mennesker. I årevis har hun beskæftiget sig med sine klienters søvnmønstre, og hun ved, at der er stor forskel på, hvad der gavner den enkeltes søvnkvalitet. Helle er en dygtig underviser. I mere end 30 år har hun undervist forskellige grupper: PMT-studerende, sygmeldte personer og arbejdende personer. På tillidsvækkende og kompetent vis formidler Helle sin enorme viden om anatomi, afspænding og sammenhængen mellem krop og sind. Du kan roligt glæde dig.   

  
Jeannette Brendholdt

Jeannette Brendholdt har en solid faglig profil og stor erfaring. Sin uddannelse som socialrådgiver er suppleret med en række andre uddannelser, bl.a. er hun også mentorcertificeret, uddannet psykiatrivejleder og NLP Practitioner, og så har hun også gennemført et hav af kurser om menneskelig udvikling og forandring. Gennem mange år har Jeannette været særligt optaget af arbejdet med familierådgivning,  kostrådgivning, stresshåndtering og trivsel. 

Med sin dedikation, hjertevarme, store viden og ikke mindst alsidige erfaringer formår Jeannette at skabe motivation og tillid til fremtiden hos de mennesker, hun møder. Glæd dig til at møde hende.       

Stine Brandt

Stine Brandt er oprindeligt uddannet pædagog og har gennem mange år arbejdet indenfor faget, også som daglig leder. Hun har derudover efteruddannet sig indenfor coaching, ledelse og kommunikation. Idag er Stine ejer af Den spirituelle Skole, hvor hun arbejder med rådgivning, personlig udvikling, spiritualitet, healing, omsorg og trivsel. Særligt er Stine dedikeret til AwareHeart-healingsenergi, og hun udbyder uddannelsen AwareHeart.

Stine er med sin jordbundenhed, humor og mildhed et inspirerende menneske, der med tydelighed og nærvær formidler sine budskaber – og på elegant vis gør det abstrakte meget konkret og forståeligt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.