Behandling af stress med afspænding

Der er i dag mange forskellige tilbud om stressbehandling i Danmark. Og i en del tilfælde kan det være nødvendigt med både psykologisk og fysisk behandling. Det første for, at finde årsagen til stressen, og det sidste for at behandle de konkrete smerter eller andre symptomer i kroppen.

Behandling med afspænding er effektiv fordi du vil opleve, at kroppen gradvist lærer at slappe af og slippe de mange spændinger, der i virkeligheden er årsagen til de smerter, du måtte have. Som regel vil du allerede kunne mærke en virkning efter den første behandling. Og efter de 8-10 behandlinger, der er det normale, vil du have lært, hvordan du selv kan få musklerne til at slappe af.


Min afspændingsmetode

Der er forskellige former for afspænding, der dog alle har samme mål. Nemlig at få dig til at slippe spændingerne og bringe dig i en tilstand af total afslappethed, hvor du er renset i både krop og sjæl for uro og stress.


Jeg har gennem mine mange år som afspændingspædagog udviklet en behandling, som jeg har fantastiske resultater med. Jeg har ladet mig inspirere af det bedste fra alle de behandlingsformer, som jeg er blevet præsenteret for, og jeg har lært noget af hver og en af alle mine patienter. 


Hver behandling tager ca. 1 times tid. Du ligger på en blød briks med dit almindelige tøj på og ofte vil jeg bruge varmepuder for at hjælpe dig til at slappe af. Min behandling består af en form for massage, hvor jeg ved en blid berøring af alle kroppens spændte muskler får mine patienter ind i egen kropsbevidsthed – en tilstand af dyb, indre ro. Det er netop i den tilstand kroppen kan reparere sig selv. Man kan aldrig forcere kroppen til at reparere sine skader. Men man kan give den ro til at reparere sig selv. Og jeg kan lære dig at komme ind i den ro ved egen hjælp.


Som en af mine patienter engang udtrykte det: ”Nu er jeg i min sjæls katedral. Der er roligt, smukt og stille. Efter et kort ophold i ”sjælens katedral” er det hver gang lidt nemmere at gå ud i sit travle liv igen – og tage roen med sig.”


Behandlingsforløb

Inden jeg begynder at behandle dig, er det vigtigt for mig at forstå, hvordan din livssituation er, og hvordan dine symptomer kommer til udtryk. Derfor starter vi med en kort ”opklarende” samtale, hvorefter jeg tilrettelægger behandlingsforløbet. Jeg arbejder altid under fuld fortrolighed og videregiver ingen oplysninger om dig til andre.


Et typisk forløb kan se sådan her ud:

 • Connector.

  Intro

  Til at starte med 3 gange 1 times behandling med en uges mellemrum

 • Connector.

  Dybde

  Derefter 4 behandlinger af 1 time med 14 dages mellemrum.

 • Connector.

  Forløsning

  Til sidst 3 behandlinger af 1 times varighed med en måneds mellemrum.


Derefter er det op til dig selv. Men jeg glæder jeg mig over, at mange af mine patienter jævnligt af sig selv kommer tilbage for en gang imellem at minde kroppen og sindet om de gode resultater, så de selv kan holde dem ved lige.


Gratis Øvelser

Download helt gratis mine Feel-Fine øvelser

Download